Veiligheid en verbondenheid.

"Dag Maike, Nogmaals hartelijk dank voor de prachtige teambuilding afgelopen dinsdag. Ik geniet nog na!
Ook complimenten voor Perla en Erno. Wat mooi om te zien dat jullie in staat zijn om in zon kort tijdsbestek zoveel vertrouwen, veiligheid en verbondenheid
te creëren.
 
Dank, dank, dank."

— Afdeling infectie preventie VUmc.

Eigenaarschap.

"Beste Maike, voor de groep managers die iedere dag tot over hun oren in de operatie zitten is het goed om een keer uit die rat race te stappen. Jij hebt voor ons een geweldig twee daags programma samengesteld waarbij op een creatieve manier we geleerd hebben met een andere blik naar ons zelf en onze omgeving te krijgen. "Waarin maak jij het verschil " was een van de vraagstukken. Door de groepsdynamiek en de uitdagingen die jij voor ons bedacht hebt, is bij de deelnemers de batterij weer opgeladen. Bedankt voor je positieve inzet en erg leuke bijdrage. "

Martin - Canon Nederland BV

"Een creatieve geest kan zorgen voor originele oplossingen, nieuwe vindingen, betere samenwerking en het ontknopen van vastgeroeste vraagstukken en situaties."

ONDERSTAANDE BEDRIJVEN GINGEN JE VOOR:

liggende logos dag8.png

Samenwerken aan één kunstwerk.

"Hoi Maike,
Grote dank aan jou: ik hoorde vanmorgen een paar collega’s over hoe prettig jij deze workshop hebt gegeven. Nogmaals dank en ik ga zeker reclame voor je maken!"

— Myriam - WKZ Utrecht

 

Klei en visuele beperking.

"Jaarlijks komt onze jeugdraad een aantal keer samen om te vergaderen. Naast serieuze zaken, willen we ook altijd een creatieve invulling geven aan zo'n dag. Zo leren we onszelf en elkaar beter kennen. Maike kwam daarvoor met een ontzettend leuk idee: Het thema van de brainstorm uitbeelden in klei. De jongeren hebben een visuele beperking. Dus al voelend en betastend gingen ze aan de slag met het thema mobiliteit. De beelden waren een mooie manier om met elkaar verder in gesprek te raken en op een andere manier naar mobiliteit te kijken!"

Iris - Dedicon

Creativiteit bij kinderen prikkelen.

We zetten Maike de afgelopen 6 jaar met veel plezier in als docent beeldend. Ze is betrokken, flexibel, inhoudelijk sterk en straalt rust uit als ze voor groepen kinderen en leerkrachten staat. Ze begrijpt de manier van werken in het onderwijs en zoekt naar mogelijkheden om creativiteit meer handen en voeten te geven binnen het onderwijs door uitdagende opdrachten te geven aan kinderen.

— Ankje - UCK

 

Afwisselende technieken.

"Maike heeft bij ons een serie van vier lessen. Ze gebruikte verschillende materialen en technieken.  
De kinderen hebben genoten van de afwisselende lessen. Na ruim een uur konden alle kinderen hun “product” aan elkaar laten zien; ook de kinderen die niet zo creatief zijn waren trots.
Volgend schooljaar opnieuw intekenen op deze lessenserie; succes verzekerd!"

Frits - Rotsoord speciaal onderwijs